Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

10 meter hahaha

  • Remie

    wat zijn 10 metertje nou…

    Dat is de max, dus na 4a5 meter zit er al storing in ,

    De Kneusen verbinging van deze eeuw

  • jan.........

    hhhhhh

  • Frans

    Is 100 meter wel genoeg?

    http://www.3com.com/mobile/wireless/bluetooth/bt_technology.html#pervasive

  • Jasper w

    Bluetooth rules!!!!

    check alle info&specs op bluetooth.startpagina.nl

  • Krytonian Guard

    De gehele discusie over afstand is nutteloos. Bluetooth is geheel niet bedacht als vervanging van wireless networking. Daarvoor zijn er betere oplossingen. De doelgroep waarvoor dit bedoeld is, is niet LAN maar een soort van PAN Personal Area Network. Dus je werkplek of je lichaam in de vorm van wearable gear. Ook is de datatransmissie niet geschikt voor grote data overdracht. 1 Mbit is echter meer als genoeg als je spreekt over Organisers en andere data.

    En voordat er week zo'n spec. lezer gaat reageren ja maar straks word de band breedte veel groter. Ja klopt maar dat zal tevens gelden voor andere wireless producten als wireless LAN. Dus de coclusie van dit gehele verhaal is dat als iemand de afstand tussen hem en zijn laptop meer als 5 Meter is wat wil die dan in gods naam replicieren. Eerst je organiser verbinden. Dan Data oversturen en dan nog accepteren op de PC. (Waarvoor je dan met je draadloze muis op OK kunt klikken) hihihi……

    Remie schreef:

    >

    > wat zijn 10 metertje nou…

    > Dat is de max, dus na 4a5 meter zit er al storing in ,

    >

    >

    > De Kneusen verbinging van deze eeuw

  • Evert

    Hallo

    Voor zover ik het heb begrepepen. Gaat het bij Bluetooth toch meer om de intelligentie, dat wil zeggen de mogelijkheid om “vriendjes” te ontdekken dan de reikwijdte. Dus intelligentie i.p.v. bereik. Voor bereik kies je toch een “normale” frequentie??

    Groetjes Evert

  • nick

    Bleutooth rules.

  • Matthijs

    10 meter niet genoeg ???

    Kneuzen verbinding ??

    Degene die zijn toestel (Ericsson T68!!?) op tien meter afstand laat

    liggen is pas een kneus !!!

    Matthijs

  • Marchel

    Ja, hier zit op dit moment wel een duidelijke vorm van waarheid in maar dit is vrij eenvoudig op te lossen. Plaats een radio chip met meet vermogen en een betere ontvanger in het apparaat en de verbindingsafstand wordt langer. Dit is eenvoudig mogelijk. Het probleem ontstaat dan alleen dat de produkten duurder worden en het stroomverbruik gaat toenemen. In de toekomst zal dit best wel verbeterd worden. De normale telefoon modems hadden vroeger ook een hele lage snelheid en deze snelheid is ook toegenomen. De data rate van blutooth is ten opzichte van wireless lan ook relatief laag maar dit zal ook toenemen.

    Bij bluetooth zijn er twee dingen belangrijk: -Gebruikmaken van kleine (goedkope) componenten en een relatief laag stroom verbruik.

    Gr,

    Marchel